Fill out my online form.

Размер Цена
50 х 30 см. 10.00 лв.
70 х 50 см. 20.00 лв..
140 х 70 см. 29.00 лв. 
160 х 80 см. 44.00 лв.
180 х 100 см. 49.00 лв.

 

Безплатна доставка до офис на Спиди.

 

 

Как става?

1. Поръчка

Подбираш си една или няколко страхотни снимки и правиш поръчка през сайта ни. Така качеството на файла се запазва. Поръчки през имейл и фейсбук намалят качеството на снимката => качеството и на готовата хавлийка. Приемаме поръчки само през сайта.

 

2. Изработка

Печатаме върху хубави и меки хавлийки. Щамповаме чрез сублимация. Чрез тази технология мастилото се вмъква директно във влакната на материята. Така щампата стои като част от продукта. Боята е свързана директно с материята. Това я прави устойчива на пране спрямо останалите стандарти за печат. Използваните мастила са екологични на водна основа и безвредни.

 

3. Доставка

Доставяме всеки петък или събота. Поръчка влиза в доставката, ако е направена до 13.00 часа в понеделника на същата седмица. Така например, ако днес е четвъртък (19.01.) и поръчаш сега –  ще получиш доставката следващата седмица в петък (27.01.). Ако желaeш бърза доставка – поръчай в дните преди понеделник. Работим с Еконт. Наложен платеж и доставка за твоя сметка.

Какво е качеството на хавлиите и печата?

Хавлиите са 70% памук, 30% микрофибър.

Перат се до 40 °C.

Имат добра попивателност и се ползват не само за изненада, но и по предназначение.

От едната страна са винаги снежно бели, а от другата щамповаме чрез сублимация. Чрез тази технология мастилото се вмъква директно във влакната на материята. Така щампата стои като част от продукта. Боята е свързана директно с материята. Това я прави устойчива на пране спрямо останалите стандарти за печат. Използваните мастила са екологични на водна основа и безвредни.

Какво може да се печата?

Абсолютно всичко! От снимки на кучето или семейството, до логота и всякакви дизайни.

Кога и как се плаща?

Плащаш с наложен платеж като получиш хавлиийката.

Какво става, ако не съм доволен от изработката?

Просто няма да я приемеш от Еконт. А в случай, че я приемеш – имаш 14 дневен срок да предявиш своята рекламация като ни пишеш имейл на info@havliika.com

Хавлийки | Общи условия | Контакти | © 2014-2017 Havliika.com всички права запазени.